• Τηλ.:
  • 2744 301874

Δευτέρα - Παρασκευή ( 10.00 - 18.00 )

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

BLOG

 

Τι κοινό έχει ο παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της Γαλλίας με τον παρ’ ολίγον αρχηγό των Εργατικών της Βρετανίας και τον παρ’ ολίγον… νεκρό Μήτσο που κοιμήθηκε στο τιμόνι της νταλίκας του; Τίποτε άλλο από μια συσκευή που τώρα τους χαρίζει ύπνο φυσιολογικό και τους γλιτώνει από πιθανό εγκεφαλικό, μοιραίο πιθανόν για τους ίδιους, αλλά ίσως και για όποιους «βρεθούν στο διάβα τους».

Αυξημένη ευαισθησία στην ινσουλίνη σε επιτυχείς, μακροχρόνιους διαχειριστές απώλειας βάρους σε σύγκριση με τους αντίστοιχους ελέγχους χωρίς ιστορικό απώλειας βάρους.

Στην επιστημονική καρδιά του WKO4 βρίσκεται το Μοντέλο Διάρκειας Ισχύος. Αυτό το εξαιρετικά ακριβές και εξατομικευμένο μοντέλο παρέχει μια σειρά μετρήσεων παρακολούθησης που επικεντρώνονται στην εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση αναλύσεων απόδοσης αθλητικής αντοχής. Μέχρι σήμερα, αυτές οι μετρήσεις περιλαμβάνουν:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Δημιουργήσαμε το διαγνωστικό κέντρο ΣΥΝΔΙΑΓΝΩΣΗ επενδύοντας σε έναν καινούργιο δρόμο στην ιατρική προσέγγιση με γνώμονα την πίστη μας ότι είναι επιτακτική αναγκη η μείωση των δαπανων... Περισσότερα