Δημιουργήσαμε το διαγνωστικό κέντρο ΣΥΝΔΙΑΓΝΩΣΗ επενδύοντας σε έναν καινούργιο δρόμο στην ιατρική προσέγγιση με γνώμονα την πίστη μας ότι είναι επιτακτική αναγκη η μείωση των δαπανων υγειας ιδιαίτερα τώρα που διανύουμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Επενδύσαμε σε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή τεχνολογικά, καθώς επίσης και στο άρτια καταρτισμένο Ιατρικό μας προσωπικό.

Ακολουθώντας και υλοποιώντας τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες τόσο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας όσο και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πρόληψης και Αποκατάστασης έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο καρδιο - αναπνευστικών εξετάσεων, το οποίο μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια την συνολική κατάσταση του ασθενούς και να προλάβει αιφνίδια
συμβάματα. Με τον προσδιορισμό καταστάσεων μη εμφανών σε κατάσταση ηρεμίας, δίνουμε στον θεράποντα ιατρό τις καλύτερες πληροφορίες για την ενδεδειγμένη διαχείρηση των ασθενών του και την αύξηση του προσδόκιμου ζωής τους. Συμπληρωματικά παρέχουμε υπηρεσίες προσδιορισμού Μεταβολικού Ρυθμού σε κατάσταση ηρεμίας και stress όπως επίσης και Πλήρη Μελέτη Ύπνου και μέτρηση
Αερίων Αίματος κατ΄οίκον.

Επιπλέον παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης σε καρδιο-αναπνευστικούς και μετεγχειρητικούς ασθενείς με τον πλέον σύγχρονο και πλήρη Ευρωπαϊκό εξοπλισμό. Η τεχνολογία αυτή είναι τελευταίας γενιάς και χρησιμοποιείται σε κλινικές δοκιμές φαρμακευτικών σκευασμάτων και στη διερεύνηση της φυσικής κατάστασης και υγείας, επαγγελματιών αθλητών παγκοσμίως.

Στο συνημμένο έντυπο ακολουθεί μια μικρή παρουσιαση του κεντρου μας, οι κατευθυντήριες οδηγίες, οι ιατρικές πρακτικές που ακολουθούνται καθώς και η καινοτομία τους.

Με εκτίμηση,
Επαμ. Δ. Λιάκος – Βασ. Αθ. Σταθόπουλος
Κιν.: 6942530695 – Κιν.: 6972301487
Διαγνωστικό Κέντρο - ΣΥΝΔΙΑΓΝΩΣΗ
Παλαιά Γέφυρα – Λουτράκι, Κορινθίας
Τηλ. / Fax: 2744301874 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.